Gemeentehuis Berkelland

  
  Gemeentehuis Berkelland

Gemeentehuis Berkelland

Stadhuis Berkelland


 


 
Meer informatie over gemeente diensten

- Rijbewijs aanvragen

- Paspoort aanvragen

- Trouwen / Huwelijk

- Bouwvergunningen

- Identiteitskaart aanvragen

Voor specifieke vragen over de diensten van uw gemeente neemt
u contact op met het stadhuis - gemeentehuis. Dit kan telefonisch of per Email.
 

Hier vindt u de adres gegevens van het gemeentehuis van Berkelland

U komt op allerlei manieren in aanraking met het gemeentehuis van Berkelland. Het gemeentehuis van Berkelland helpt u onder andere bij de aanvraag of verlenging van een paspoort, verlenging van uw rijbewijs, aanvraag en vernieuwen id-kaart, de geboorte aangifte van een kind, de erkenning van een kind, de aanvraag van een bouwvergunning, inschrijving in de gemeentelijk basis administratie (GBA), de aanvraag van een logies-garantieverklaring en bij de verkiezingen voor de gemeenteraad.

De burgemeester van gemeentehuis Berkelland, gemeenteraadsleden, wethouders en andere ambtenaren van gemeentehuis Berkelland zijn de verantwoordelijke personen bij het gemeentehuis Berkelland.

Het dagelijks bestuur van gemeentehuis Berkelland is in handen van het college van burgemeester en wethouders (B&W). Elke wethouder van het gemeentehuis Berkelland heeft zijn of haar eigen taakgebied of portefeuille, zoals sport en cultuur, openbare werken, onderwijs, financiƫn en huisvesting. Voor de openingstijden van het gemeentehuis bezoekt u de officiele website van de gemeente.

Zoekt u gemeentehuis Berkelland van de gemeente Berkelland. U vindt dan onderandere het adres, telefoonnummer, Emailadres en de website van het gemeentehuis Berkelland.


Gemeentehuis Berkelland


 

gemeente advocaat advocaten makelaar 
                 makelaars verzekering verzekeringen bank banken financien notaris notarissen bijstandsverzekering autoverzekering woning woningbouw nieuwbouw auto huis onroerend goed motor

Disclaimer - Privacy Policy