Gemeentehuis Echt-Susteren

  
  Gemeentehuis Echt-Susteren

Gemeentehuis Echt-Susteren

Stadhuis Echt-Susteren


  
Meer informatie over gemeente diensten

- Rijbewijs aanvragen

- Paspoort aanvragen

- Trouwen / Huwelijk

- Bouwvergunningen

- Identiteitskaart aanvragen

Voor specifieke vragen over de diensten van uw gemeente neemt
u contact op met het stadhuis - gemeentehuis. Dit kan telefonisch of per Email.
 

Hier vindt u de adres gegevens van het gemeentehuis van Echt-Susteren

U komt op allerlei manieren in aanraking met het gemeentehuis van Echt-Susteren. Het gemeentehuis helpt u onder andere bij de aanvraag of verlenging van een paspoort, verlenging van uw rijbewijs, aanvraag en vernieuwen id-kaart, de geboorte aangifte van een kind, de erkenning van een kind, de aanvraag van een bouwvergunning, inschrijving in de gemeentelijk basis administratie (GBA), de aanvraag van een logies-garantieverklaring en bij de verkiezingen voor de gemeenteraad.

De burgemeester van gemeentehuis Echt-Susteren, gemeenteraadsleden, wethouders en andere ambtenaren van de gemeente zijn de verantwoordelijke personen bij het gemeentehuis Echt-Susteren.

Het dagelijks bestuur van het gemeentehuis is in handen van het college van burgemeester en wethouders (B&W). Elke wethouder van het gemeentehuis Echt-Susteren heeft zijn of haar eigen taakgebied of portefeuille, zoals sport en cultuur, openbare werken, onderwijs, financiën en huisvesting. Voor de openingstijden bezoekt u de officiele website van de gemeente.

Oppervlakte, inwoners en woningen in de gemeente Echt-Susteren

De oppervlakte van de gemeente is 104,60 vierkante kilometer, waarvan 103,09 vierkante kilometer land (99%) en 1,50 vierkante kilometer water (1%).

De gemeente heeft per de datum van 31 december 2012 een totaal van 32.165 inwoners, waarvan 16.096 mannen (50%) en 16.069 vrouwen (50%).

Er zijn 13.785 woningen. In de gemeente is de gemiddelde woningwaarde (WOZ) een bedrag van € 221.000.


Gemeentehuis Echt-Susteren


 

gemeente advocaat advocaten makelaar 
                 makelaars verzekering verzekeringen bank banken financien notaris notarissen bijstandsverzekering autoverzekering woning woningbouw nieuwbouw auto huis onroerend goed motor

Disclaimer - Privacy Policy