Gemeentehuis Eemnes

  
  Gemeentehuis Eemnes

Gemeentehuis Eemnes

Stadhuis Eemnes


  
Meer informatie over gemeente diensten

- Rijbewijs aanvragen

- Paspoort aanvragen

- Trouwen / Huwelijk

- Bouwvergunningen

- Identiteitskaart aanvragen

Voor specifieke vragen over de diensten van uw gemeente neemt
u contact op met het stadhuis - gemeentehuis. Dit kan telefonisch of per Email.
 

Hier vindt u de adres gegevens van het gemeentehuis van Eemnes

U komt op allerlei manieren in aanraking met het gemeentehuis van Eemnes. Het gemeentehuis helpt u onder andere bij de aanvraag of verlenging van een paspoort, verlenging van uw rijbewijs, aanvraag en vernieuwen id-kaart, de geboorte aangifte van een kind, de erkenning van een kind, de aanvraag van een bouwvergunning, inschrijving in de gemeentelijk basis administratie (GBA), de aanvraag van een logies-garantieverklaring en bij de verkiezingen voor de gemeenteraad.

De burgemeester van gemeentehuis Eemnes, gemeenteraadsleden, wethouders en andere ambtenaren van de gemeente zijn de verantwoordelijke personen bij het gemeentehuis Eemnes.

Het dagelijks bestuur van het gemeentehuis is in handen van het college van burgemeester en wethouders (B&W). Elke wethouder van het gemeentehuis Eemnes heeft zijn of haar eigen taakgebied of portefeuille, zoals sport en cultuur, openbare werken, onderwijs, financiën en huisvesting. Voor de openingstijden bezoekt u de officiele website van de gemeente.

Oppervlakte, inwoners en woningen in de gemeente Eemnes

De oppervlakte van de gemeente is 33,67 vierkante kilometer, waarvan 31,02 vierkante kilometer land (92%) en 2,65 vierkante kilometer water (9%).

De gemeente heeft per de datum van 31 december 2012 een totaal van 8.824 inwoners in de gemeente, waarvan 4.365 mannen (49%) en 4.459 vrouwen (51%).

Er zijn 3.620 woningen. In de gemeente is de gemiddelde woningwaarde (WOZ) een bedrag van € 333.000.


Gemeentehuis Eemnes


 

gemeente advocaat advocaten makelaar 
                 makelaars verzekering verzekeringen bank banken financien notaris notarissen bijstandsverzekering autoverzekering woning woningbouw nieuwbouw auto huis onroerend goed motor

Disclaimer - Privacy Policy