Gemeentehuis Leek

  
  Gemeentehuis Leek

Gemeentehuis Leek

Stadhuis Leek


 


 
Meer informatie over gemeente diensten

- Rijbewijs aanvragen

- Paspoort aanvragen

- Trouwen / Huwelijk

- Bouwvergunningen

- Identiteitskaart aanvragen

Voor specifieke vragen over de diensten van uw gemeente neemt
u contact op met het stadhuis - gemeentehuis. Dit kan telefonisch of per Email.
 

Hier vindt u de adres gegevens van het gemeentehuis van Leek

U komt op allerlei manieren in aanraking met het gemeentehuis van Leek. Het gemeentehuis van Leek helpt u onder andere bij de aanvraag of verlenging van een paspoort, verlenging van uw rijbewijs, aanvraag en vernieuwen id-kaart, de geboorte aangifte van een kind, de erkenning van een kind, de aanvraag van een bouwvergunning, inschrijving in de gemeentelijk basis administratie (GBA), de aanvraag van een logies-garantieverklaring en bij de verkiezingen voor de gemeenteraad.

De burgemeester van gemeentehuis Leek, gemeenteraadsleden, wethouders en andere ambtenaren van gemeentehuis Leek zijn de verantwoordelijke personen bij het gemeentehuis Leek.

Het dagelijks bestuur van gemeentehuis Leek is in handen van het college van burgemeester en wethouders (B&W). Elke wethouder van het gemeentehuis Leek heeft zijn of haar eigen taakgebied of portefeuille, zoals sport en cultuur, openbare werken, onderwijs, financiƫn en huisvesting. Voor de openingstijden van het gemeentehuis bezoekt u de officiele website van de gemeente.

Zoekt u gemeentehuis Leek van de gemeente Leek. U vindt dan onderandere het adres, telefoonnummer, Emailadres en de website van het gemeentehuis Leek.


Gemeentehuis Leek


 

gemeente advocaat advocaten makelaar 
                 makelaars verzekering verzekeringen bank banken financien notaris notarissen bijstandsverzekering autoverzekering woning woningbouw nieuwbouw auto huis onroerend goed motor

Disclaimer - Privacy Policy