Gemeentehuis Meppel

  
  Gemeentehuis Meppel

Gemeentehuis Meppel

Stadhuis Meppel


  
Meer informatie over gemeente diensten

- Rijbewijs aanvragen

- Paspoort aanvragen

- Trouwen / Huwelijk

- Bouwvergunningen

- Identiteitskaart aanvragen

Voor specifieke vragen over de diensten van uw gemeente neemt
u contact op met het stadhuis - gemeentehuis. Dit kan telefonisch of per Email.
 

Hier vindt u de adres gegevens van het gemeentehuis van Meppel

U komt op allerlei manieren in aanraking met het gemeentehuis van Meppel. Het gemeentehuis helpt u onder andere bij de aanvraag of verlenging van een paspoort, verlenging van uw rijbewijs, aanvraag en vernieuwen id-kaart, de geboorte aangifte van een kind, de erkenning van een kind, de aanvraag van een bouwvergunning, inschrijving in de gemeentelijk basis administratie (GBA), de aanvraag van een logies-garantieverklaring en bij de verkiezingen voor de gemeenteraad.

De burgemeester van gemeentehuis Meppel, gemeenteraadsleden, wethouders en andere ambtenaren van de gemeente zijn de verantwoordelijke personen bij het gemeentehuis Meppel.

Het dagelijks bestuur van het gemeentehuis is in handen van het college van burgemeester en wethouders (B&W). Elke wethouder van het gemeentehuis Meppel heeft zijn of haar eigen taakgebied of portefeuille, zoals sport en cultuur, openbare werken, onderwijs, financiën en huisvesting. Voor de openingstijden bezoekt u de officiele website van de gemeente.

Oppervlakte, inwoners en woningen

De oppervlakte van de gemeente is 56,98 vierkante kilometer, waarvan 55,66 vierkante kilometer land (98%) en 1,32 vierkante kilometer water (2%).

De gemeente heeft per de datum van 31 december 2012 een totaal van 32.573 inwoners, waarvan 15.919 mannen (49%) en 16.654 vrouwen (51%).

Er zijn 14.066 woningen. In de gemeente is de gemiddelde woningwaarde (WOZ) een bedrag van € 213.000.


Gemeentehuis Meppel


 

gemeente advocaat advocaten makelaar 
                 makelaars verzekering verzekeringen bank banken financien notaris notarissen bijstandsverzekering autoverzekering woning woningbouw nieuwbouw auto huis onroerend goed motor

Disclaimer - Privacy Policy