Gemeentehuis Oldenzaal

  
  Gemeentehuis Oldenzaal

Gemeentehuis Oldenzaal

Oldenzaal


 


 
Meer informatie over gemeente diensten

- Rijbewijs aanvragen

- Paspoort aanvragen

- Trouwen / Huwelijk

- Bouwvergunningen

- Identiteitskaart aanvragen

Voor specifieke vragen over de diensten van uw gemeente neemt
u contact op met het stadhuis - gemeentehuis. Dit kan telefonisch of per Email.
 

Hier vindt u de adres gegevens van het gemeentehuis van Oldenzaal

U komt op allerlei manieren in aanraking met het gemeentehuis van Oldenzaal. Het gemeentehuis van Oldenzaal helpt u onder andere bij de aanvraag of verlenging van een paspoort, verlenging van uw rijbewijs, aanvraag en vernieuwen id-kaart, de geboorte aangifte van een kind, de erkenning van een kind, de aanvraag van een bouwvergunning, inschrijving in de gemeentelijk basis administratie (GBA), de aanvraag van een logies-garantieverklaring en bij de verkiezingen voor de gemeenteraad.

De burgemeester van gemeentehuis Oldenzaal, gemeenteraadsleden, wethouders en andere ambtenaren van gemeentehuis Oldenzaal zijn de verantwoordelijke personen bij het gemeentehuis Oldenzaal.

Het dagelijks bestuur van gemeentehuis Oldenzaal is in handen van het college van burgemeester en wethouders (B&W). Elke wethouder van het gemeentehuis Oldenzaal heeft zijn of haar eigen taakgebied of portefeuille, zoals sport en cultuur, openbare werken, onderwijs, financiƫn en huisvesting. Voor de openingstijden van het gemeentehuis bezoekt u de officiele website van de gemeente.

Zoekt u gemeentehuis Oldenzaal van de gemeente Oldenzaal. U vindt dan onderandere het adres, telefoonnummer, Emailadres en de website van het gemeentehuis Oldenzaal.


Gemeentehuis Oldenzaal


 

Gemeentehuis Oldenzaal


gemeente advocaat advocaten makelaar 
                 makelaars verzekering verzekeringen bank banken financien notaris notarissen bijstandsverzekering autoverzekering woning woningbouw nieuwbouw auto huis onroerend goed motor