Gemeentehuis Rheden

  
  Gemeentehuis Rheden

Gemeentehuis Rheden

Stadhuis Rheden


  
Meer informatie over gemeente diensten

- Rijbewijs aanvragen

- Paspoort aanvragen

- Trouwen / Huwelijk

- Bouwvergunningen

- Identiteitskaart aanvragen

Voor specifieke vragen over de diensten van uw gemeente neemt
u contact op met het stadhuis - gemeentehuis. Dit kan telefonisch of per Email.
 

Hier vindt u de adres gegevens van het gemeentehuis van Rheden

U komt op allerlei manieren in aanraking met het gemeentehuis van Rheden. Het gemeentehuis helpt u onder andere bij de aanvraag of verlenging van een paspoort, verlenging van uw rijbewijs, aanvraag en vernieuwen id-kaart, de geboorte aangifte van een kind, de erkenning van een kind, de aanvraag van een bouwvergunning, inschrijving in de gemeentelijk basis administratie (GBA), de aanvraag van een logies-garantieverklaring en bij de verkiezingen voor de gemeenteraad.

De burgemeester van gemeentehuis Rheden, gemeenteraadsleden, wethouders en andere ambtenaren van de gemeente zijn de verantwoordelijke personen bij het gemeentehuis Rheden.

Het dagelijks bestuur van het gemeentehuis is in handen van het college van burgemeester en wethouders (B&W). Elke wethouder van het gemeentehuis Rheden heeft zijn of haar eigen taakgebied of portefeuille, zoals sport en cultuur, openbare werken, onderwijs, financiën en huisvesting. Voor de openingstijden bezoekt u de officiele website van de gemeente.

Oppervlakte, inwoners en woningen

De oppervlakte van de gemeente is 84,39 vierkante kilometer, waarvan 81,73 vierkante kilometer land (97%) en 2,66 vierkante kilometer water (3%).

De gemeente heeft per de datum van 31 december 2012 een totaal van 43.612 inwoners, waarvan 21.216 mannen (49%) en 22.396 vrouwen (51%).

Er zijn 19.928 woningen. In de gemeente is de gemiddelde woningwaarde (WOZ) een bedrag van € 242.000.


Gemeentehuis Rheden


 

gemeente advocaat advocaten makelaar 
                 makelaars verzekering verzekeringen bank banken financien notaris notarissen bijstandsverzekering autoverzekering woning woningbouw nieuwbouw auto huis onroerend goed motor

Disclaimer - Privacy Policy