Gemeentehuis Zoetermeer

  
  Gemeentehuis Zoetermeer

Gemeentehuis Zoetermeer

Stadhuis Zoetermeer


 


 
Meer informatie over gemeente diensten

- Rijbewijs aanvragen

- Paspoort aanvragen

- Trouwen / Huwelijk

- Bouwvergunningen

- Identiteitskaart aanvragen

Voor specifieke vragen over de diensten van uw gemeente neemt
u contact op met het stadhuis - gemeentehuis. Dit kan telefonisch of per Email.
 

Hier vindt u de adres gegevens van het gemeentehuis van Zoetermeer

U komt op allerlei manieren in aanraking met het gemeentehuis van Zoetermeer. Het gemeentehuis van Zoetermeer helpt u onder andere bij de aanvraag of verlenging van een paspoort, verlenging van uw rijbewijs, aanvraag en vernieuwen id-kaart, de geboorte aangifte van een kind, de erkenning van een kind, de aanvraag van een bouwvergunning, inschrijving in de gemeentelijk basis administratie (GBA), de aanvraag van een logies-garantieverklaring en bij de verkiezingen voor de gemeenteraad.

De burgemeester van gemeentehuis Zoetermeer, gemeenteraadsleden, wethouders en andere ambtenaren van gemeentehuis Zoetermeer zijn de verantwoordelijke personen bij het gemeentehuis Zoetermeer.

Het dagelijks bestuur van gemeentehuis Zoetermeer is in handen van het college van burgemeester en wethouders (B&W). Elke wethouder van het gemeentehuis Zoetermeer heeft zijn of haar eigen taakgebied of portefeuille, zoals sport en cultuur, openbare werken, onderwijs, financiƫn en huisvesting. Voor de openingstijden van het gemeentehuis bezoekt u de officiele website van de gemeente.

Zoekt u gemeentehuis Zoetermeer van de gemeente Zoetermeer. U vindt dan onderandere het adres, telefoonnummer, Emailadres en de website van het gemeentehuis Zoetermeer.


Gemeentehuis Zoetermeer


 

gemeente advocaat advocaten makelaar 
                 makelaars verzekering verzekeringen bank banken financien notaris notarissen bijstandsverzekering autoverzekering woning woningbouw nieuwbouw auto huis onroerend goed motor

Disclaimer - Privacy Policy