Gemeentehuis Zwijndrecht

  
  Gemeentehuis Zwijndrecht

Gemeentehuis Zwijndrecht

Stadhuis Zwijndrecht


  
Meer informatie over gemeente diensten

- Rijbewijs aanvragen

- Paspoort aanvragen

- Trouwen / Huwelijk

- Bouwvergunningen

- Identiteitskaart aanvragen

Voor specifieke vragen over de diensten van uw gemeente neemt
u contact op met het stadhuis - gemeentehuis. Dit kan telefonisch of per Email.
 

Hier vindt u de adres gegevens van het gemeentehuis van Zwijndrecht

U komt op allerlei manieren in aanraking met het gemeentehuis van Zwijndrecht. Het gemeentehuis helpt u onder andere bij de aanvraag of verlenging van een paspoort, verlenging van uw rijbewijs, aanvraag en vernieuwen id-kaart, de geboorte aangifte van een kind, de erkenning van een kind, de aanvraag van een bouwvergunning, inschrijving in de gemeentelijk basis administratie (GBA), de aanvraag van een logies-garantieverklaring en bij de verkiezingen voor de gemeenteraad.

De burgemeester van gemeentehuis Zwijndrecht, gemeenteraadsleden, wethouders en andere ambtenaren van de gemeente zijn de verantwoordelijke personen bij het gemeentehuis Zwijndrecht.

Het dagelijks bestuur van het gemeentehuis is in handen van het college van burgemeester en wethouders (B&W). Elke wethouder van het gemeentehuis Zwijndrecht heeft zijn of haar eigen taakgebied of portefeuille, zoals sport en cultuur, openbare werken, onderwijs, financiën en huisvesting. Voor de openingstijden bezoekt u de officiele website van de gemeente.

Oppervlakte, inwoners en woningen in de gemeente Zwijndrecht

De oppervlakte van de gemeente is 22,77 vierkante kilometer, waarvan 20,37 vierkante kilometer land (89%) en 2,40 vierkante kilometer water (12%).

De gemeente heeft per de datum van 31 december 2012 een totaal van 44.499 inwoners in de gemeente, waarvan 21.642 mannen (49%) en 22.857 vrouwen (51%).

Er zijn 20.171 woningen. In de gemeente is de gemiddelde woningwaarde (WOZ) een bedrag van € 221.000.


Gemeentehuis Zwijndrecht


 

gemeente advocaat advocaten makelaar 
                 makelaars verzekering verzekeringen bank banken financien notaris notarissen bijstandsverzekering autoverzekering woning woningbouw nieuwbouw auto huis onroerend goed motor

Disclaimer - Privacy Policy